Vælg sprog

Danmarks billigste og mest fleksible 
computer udlejning


Ingen bindingsperiode - Lej fra 7 dage

Udlejning af IT-udstyr.
Priser fra:


Kr. 250,-

Vælg et produkt du ønsker at leje

Vi har gjort det nemt at leje IT udstyr

 Vi har gjort det nemt at leje IT udstyr - Vælg udstyr
Vælg udstyr Se vores produkter, og vælg det udstyr du ønsker at leje. Gennemfør din booking online eller ring til os.
 Vi har gjort det nemt at leje IT udstyr - Lejeaftale
Lejeaftale Straks efter du har afgivet din bestilling, fremsender vi en lejeaftale til underskift.
 Vi har gjort det nemt at leje IT udstyr - Fakturering
Fakturering Når du har underskrevet lejeaftalen fremsender vi en faktura til betaling.
 Vi har gjort det nemt at leje IT udstyr - Levering
Levering Du vælger selv om vi skal leverer eller om du ønsker at hente det lejede udstyr på vores lager.

Vi har gjort it udlejning meget flexibelt

Når du lejer IT-udstyr hos os, er det vigtigt at du får udstyret præcis som du ønsker det. Det betyder at du som lejer selv kan vælge om du ønsker udstyret installeret, og givet fald hvilken installation det skal være. Du bestemmer selv antallet af dage du ønsker at leje udstyret. Du betaler kun for de dage du bruger udstyret! Som lejer vælger du selv om vi skal levere udstyret og eventuelt opsætte det, eller om du ønsker at klare det selv. Er du på udkig efter langtidsudlejning (+30 dage) er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om mulighederne. Læs mere om vores produkter os services.

Lej den iPad der passer bedst til dit behov.

Du har mulighed for at leje flere forskellige modeller af Apple iPads. Vi kan levere alt lige fra den billige iPad Air2 til den nye store iPad Pro på 12.9". Vi tilbyder leje af iPads med 4G Data forbindelse, som betyder at du kan bruge iPaden uden for rækkevidde af Wi-Fi. iPads med 4G er specielt anvendeligt til udendørs arrangementer. Alle iPads kommer med et smart silikonecover som beskytter iPaden mod slag og skrammer. Vi har masser af tilbehør til de lejede iPads, som covers, standere, keyboards, kabler og stik. Du er altid velkommen til at kontakte os høre nærmere om hvordan vi kan gøre din udlejning fuldendt

 

Lej en iPad

 

Lej bærbare computere, iPads og andet IT-udstyr.

Har du brug for at leje en eller flere bærbare computere, iPads eller andet IT-udstyr i en kortere periode, f.eks. til konferencer, messer eller kurser, så kan Nordic IT Rental hjælpe dig. Vi tilbyder udlejning af IT-udstyr på dagsbasis. Vi har et stort udvalg af IT-udlejningsprodukter herunder iPads, bærbare computere, Apple iMacs, stationære computere og meget mere. Ud over et bredt sortiment af udlejningsprodukter, har vi et stort antal af hvert produkt.
Vi har Danmarks største sortiment af Apple iPads og bærbare computere, og kan tilbyde mere end +500 stk. af hver enhed til udlejning. Vi tilbyder de bedste priser på udlejning og derfor yder vi prisgaranti på alle vores lejeprodukter. Det er din garanti for en god handel. Ved leje af større antal bærbare, iPads eller iMacs kan vi tilbyde fordelagtige rabataftaler.
 

Service, installation og levering

Alle produkter leveres installeret og klar til brug med det seneste system. Lejer du iPads kan vi installere Apps, og konfigurere dine iPads efter behov. Alle produkter kan leveres direkte til den destination du ønsker. Ved leje af iPads, kan vi også tilbyder tilbehør som f.eks. iPad-standere, iPadlåse, beskyttelsescover, vandtætte iPadcovers.
Ved leje af bærbare computere opsætter og installere vi computerne præcis som du ønsker det med operativsystem eller software efter dit ønske. Har du behov for at leje iMacs, iPads eller PC´ere i en kortet periode så kontakt os på tlf. 71998904, så hjælper vi dig med at finde de produkter der matcher dit behov.

iPads

iPads
0

Bærbare

Bærbare
0

Stationær

Stationær
0

iMac

iMac
0
Nordic IT Rental Reference - Lego
Nordic IT Rental Reference - Novo nordisk
Nordic IT Rental Reference - DR

Lad os tale om mulighederne for at leje

Contact

Kontakt

Mxichael Vedel
Salg – kunder

Tlf. 71998904
salg@nordicitrental.dk

 

Name:
E-mail:
Company:
Phone:
Message:
Send