Vælg sprog

Om Nordic IT Rental

Om Nordic IT Rental

Nordic IT Rental blev etableret i 2011, men allerede et par år før vores etablering, startede vi med at leje det første udstyr ud. Vores første kunde var COP15 – Klimatopmødet i Bellacentret i 2009. 
Efterfølgende startede vi en selvstændig virksomhed op, som kom til at hedde Nordic IT Rental. 
I dag, 8 år efter, er vi 6 medarbejdere og Danmarks største leverandør at IT udlejningsprodukter til erhvervslivet.

Ide og værdier

Tilfældige forespørgsler og et alt for stort lager, blev starten på en virksomhed, hvis mål er at få mest muligt ud af IT udstyret og samtidig skåne miljøet.

Ved at udleje IT udstyr, kan vi for det første afhjælpe virksomheder med et grundlæggende behov, ved at kunne leje en større mængde ens IT udstyr ud i en kortere periode. Dermed undgår virksomhederne at de skal ud og investere i udstyr, som med stor sandsynlighed vil ende på et lager og ikke være til gavn for hverken virksomheden eller miljøet. 

Når udstyret er færdigt med at blive anvendt til udlejning, bliver udstyret solgt på et brugtmarked og kommer derefter igen i permanent brug. 

Vi imødekommer konstant vores kunders forespørgsler og indkøber hele tiden ”nye” refurbished enheder til udlejning. Størstedelen af vores udstyr er refurbished udstyr fra Apple, Lenovo, HP etc. 

De færreste konferencecentre og arrangører råder over hardware i den størrelsesorden. Det kan selvsagt ikke betale sig at købe for kun to dage, og det kan blive uoverskueligt at låne. Derfor valgte vi at leje.

“Vi kontaktede Nordic IT Rental, som kunne levere 160 sæt til brug i de to dage. Vel at mærke med vores ønsker om styresystem og software på maskinerne, så de var lige til at sætte op. Det hele kom som aftalt, og vi brugte vel en lille dag på at sætte det op og det samme på at pille det ned bagefter. Det hører også med, at priserne var rimelige, for det gør en forskel på et konkurrencepræget konferencemarked,” 

Martin Frøkiær – DGI BYEN

Som kunde hos Nordic It Rental sætter vi stor pris på den pålidelighed, virksomheden viser. 
Produkterne er altid i orden, det nyeste udstyr og installeret som aftalt.

Maise Rygaard – After Work Arrangement

“Vi får dem clean og lægger de redigeringsprogrammer på, vi skal bruge. Bagefter sørger Nordic IT Rental for at rense og geninstallere maskinerne, og det letter vores arbejde meget. Vi ser også meget på prisen, da vi har et begrænset budget til alle vores aktiviteter, og selv om vi har researchet meget, har vi ikke fundet nogen, der kan gøre det til den samme, lave pris som hos Nordic IT Rental”

Diana Bjørn Milenkovic – Buster Filmfestival

Ansatte

Michael Vedel

Michael Vedel

Salg & Administration

Søren Knudsen

Lager & Installation

Martin Høyer

Hardware

Julie Lynggaard

Bogholderi

Magnus S

Teknik

Mathias F.

Tekniker