Tlf: +45 71998904

Copenhagen Bike Show 2023

Som leverandør til Copenhagen Bike Show kan vi kun anbefale at du kommer ud og oplever Copenhagen Bike Show 2023 i Øksnehallen d. 25. og 26. marts. De mere end 120 udstillere vil inspirere, motivere og begejstre dig med de nyeste produkter, tips og trends indenfor cykelverdenen.

Copenhagen Bike Show er en årlig messe, der afholdes i København, hvor alle cykelentusiaster kan udforske de nyeste trends og produkter inden for cykelindustrien. Messen tilbyder en unik mulighed for at se og prøve de nyeste cykler, udstyr og tilbehør fra de førende producenter og leverandører.


På Copenhagen Bike Show kan du også finde information og rådgivning om cykling, herunder træning, sundhed og ernæring. Messen tilbyder også en række workshops og events, der fokuserer på cykling som en livsstil og en måde at forbedre sin fysiske og mentale sundhed på.

Uanset om du er en professionel cykelrytter, en entusiastisk pendler eller bare interesseret i at lære mere om cykling, er Copenhagen Bike Show et must-see arrangement. Kom og oplev den nyeste teknologi og de bedste cykelprodukter på markedet og lad dig inspirere af den fantastiske cykelkultur i Danmark.


Tilbage til oversigt