Tlf: +45 71998904

Om Nordic IT Rental

Nordic IT Rental blev etableret i 2011, men allerede et par år før vores etablering, startede vi med at leje det første udstyr ud. Vores første kunde var COP15 – Klimatopmødet i Bellacentret i 2009.

Efterfølgende startede vi en selvstændig virksomhed op, som kom til at hedde Nordic IT Rental. I dag, 8 år efter, er vi 9 medarbejdere og Danmarks største leverandør at IT udlejningsprodukter til erhvervslivet.

Ide og værdier

Tilfældige forespørgsler og et alt for stort lager, blev starten på en virksomhed, hvis mål er at få mest muligt ud af IT udstyret og samtidig skåne miljøet.

Ved at udleje IT udstyr, kan vi for det første afhjælpe virksomheder med et grundlæggende behov, ved at kunne leje en større mængde ens IT udstyr ud i en kortere periode. Dermed undgår virksomhederne at de skal ud og investere i udstyr, som med stor sandsynlighed vil ende på et lager og ikke være til gavn for hverken virksomheden eller miljøet.

Når udstyret er færdigt med at blive anvendt til udlejning, bliver udstyret solgt på et brugtmarked og kommer derefter igen i permanent brug.

Vi imødekommer konstant vores kunders forespørgsler og indkøber hele tiden ”nye” refurbished enheder til udlejning. Størstedelen af vores udstyr er refurbished udstyr fra Apple, Lenovo, HP etc.

De færreste konferencecentre og arrangører råder over hardware i den størrelsesorden. Det kan selvsagt ikke betale sig at købe for kun to dage, og det kan blive uoverskueligt at låne. Derfor valgte vi at leje.

“Vi kontaktede Nordic IT Rental, som kunne levere 160 sæt til brug i de to dage. Vel at mærke med vores ønsker om styresystem og software på maskinerne, så de var lige til at sætte op. Det hele kom som aftalt, og vi brugte vel en lille dag på at sætte det op og det samme på at pille det ned bagefter. Det hører også med, at priserne var rimelige, for det gør en forskel på et konkurrencepræget konferencemarked,” 

Martin Frøkiær – DGI BYEN

Som kunde hos Nordic It Rental sætter vi stor pris på den pålidelighed, virksomheden viser.Produkterne er altid i orden, det nyeste udstyr og installeret som aftalt.

Maise Rygaard – After Work Arrangement

Ansatte

Michael V
Salg & Administration

Søren K
Lager & Installation

Martin H
Hardware

Adam H
Salg & Marketing

Alfred B
Lager & Installation

Ansat Simon D

Simon D
Web