Tlf: +45 71998904

Spørgsmål og svar

På vores hjemmeside kan du vælge det produkt du ønsker at leje. Derefter lejeperiode og om du ønsker selv at afhente IT-udstyret eller om vi skal levere det. 

Vores lejeperiode starter fra 7 dage. 

Ja. Vi har et stort udvalg at tilbehør til IT-udstyr. Bl.a. gulvstandere, beslag til montering fra loft, kabler og Google Chromecast.
Ja det er muligt at forsikre udstyret. Dog har de fleste virksomheder en forsikring der vil dække i forbindelse med tyveri etc. Ønsker du at få forsikret udstyret, er der en række krav der skal være opfyldt, herunder hvordan udstyret opbevares. Forsikringen vil ikke dække simpelt tyveri. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til forsikring af IT-udstyret.
Ja, vi udlejer IT-udstyr til større arrangementer som konferencer, messer og møder. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål.

Ja, vores serviceteknikere hjælper gerne med at få opsat og installeret det IT-udstyr du lejer efter ønsker. Kontakt os, så vi kan snakke om de muligheder vi kan tilbyde.

Du er velkommen til selv at installere programmer på IT-udstyret. Det vil dog blive slettet ved returnering/endt leje.

Ja. Når du returnerer dit IT-udstyr, vil alt indhold blive slettet. Så vi anbefaler at gemme filer på en harddisk eller f.eks. Dropbox, iCloud eller Google Drive.

Ja vi kan sagtens levere det IT-udstyr du lejer hos os. Prisen afhænger af vægt, volume og leveringssted.Prisen starter typisk ved kr. 400,- pr. vej.
Ja du kan sagtens hente IT-udstyret på vores lager i Ballerup. Adressen er Industriparken 22A – Vi har åbent fra 09:00 – 16:30.
Vi har adresse på Industriparken 22A, 2750 Ballerup. Vores lager ligger nede i højre hjørne, når du drejer ind fra Industriparken.