Tlf: 71998904
Tlf: 71998904

Spørgsmål og svar

Kan i leverer produkterne?

Ja vi kan sagtens leverer de lejede produkter. Prisen afhænger af vægt, volume og leveringssted.
Prisen starter typisk ved Kr. 400,- for levering.

Kan jeg selv afhente produkterne?

Ja du kan sagtens hente udstyret på vores lager i Ballerup. Adressen er Industriparken 22A – Åben fra 09:00 - 16:30.

Kan jeg bruge mit eget Apple ID på enhederne?

Ja du er velkommen til at anvende dit eget Apple ID på enhederne. Du skal være opmærksom på at du selv skal sørge for at logge ud af enhederne inden du aflevere dem igen. Du må IKKE nulstille enhederne hvis du har anvendt dit eget Apple ID, men nøjes med at logge ud af din iCloud konto.

Er det muligt at leje i længere perioder?

Ja det er muligt at lave en langtidslejeaftale. Du bestemmer selv perioden. Ønsker du at leje i en længere periode, er du velkommen til at ringe til os for at få en pris på udstyret.

Er der rabat ved leje af flere produkter?

Ja efter 8 dage falder dagsprisen med ca. 40-50%. Det betyder at leje du i mere end 8 dage så bliver det markant billigere. Skal du bruge et større antal varer +50 stk. er du velkommen til at ringe til os og høre om en specialpris.

Kan man leje et produkt i en enkelt dag?

Ja det er muligt at leje produkter i en dag. Bemærk at minimums prisen stadig er gældende.

Er det muligt at leje i mindre en 8 dage?

Der er en minimums lejepris som er takseret til 8 dages leje, men du er velkommen til at leje det i færre dage, det ændre dog ikke på prisen.

Hvor mange enheder kan man leje?

Der er som udgangspunkt ikke nogen grænse for hvor mange enheder der kan lejes. Vores lager rummer mange hundred enheder, derfor er der ikke en opgave der er for stor. Vi kan dog kræve en sikkerhedsstillelse hvis der er tale om et stort antal enheder.

Må jeg installere eget software på enhederne?

Ja du er velkommen til at installere eget software og programmer på det lejede udstyr. Vi tager ikke ansvar for eget software installeret på computerne.

Er det muligt at få forsikret udstyret ved leje?

Ja det er muligt at forsikre udstyret. Dog har de fleste virksomheder en forsikring der vil dække i forbindelse med tyveri etc.
Ønsker du at få forsikret udstyret, er der en række krav der skal være opfyldt, herunder hvordan udstyret opbevares. Forsikringen vil ikke dække simpel tyveri.
Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til hvad det kræver for at få udstyret forsikret.