Tlf: +45 71998904

Valg af iPad covers

Previous slide
Next slide

Flipcover til iPad 9.7"

Dette flipcover beskytter din iPad Air mod både skrammer og tab. Coveret har en forside og bagside i flot slidstærkt kunstigt læder. TPU plastikcoveret, som din tablet skal placeres i, finder du indvendigt i højre side. Dette cover er meget fleksibelt og i et smart design. Udover at være holdbart så har etuiet en smart 360 graders ståfunktion med mulighed for tre positioner, så det er nemt for dig når du skal se indhold. Der er desuden også en smart elastikstrop, du kan bruge til at holde coveret lukket.

Det er især velegnet til brug udendørs eller hvis du har brug for et ekstra godt greb om din iPad. Du er sikret et behageligt og godt greb om din tablet. Du får mulighed for at benytte knapperne og for at tilslutte både hovedtelefonstik og oplader, mens coveret er på. Coveret har et håndtag i begge ender, som gør det nemt og praktisk at bære rundt på iPaden.

Silikonecover til iPad 9.7"

Dette sorte silikone grip cover passer til iPad fra 2017 og 2018, beskytter mod både skrammer og ved tab.  Coveret fungerer perfekt til både privat- og arbejdsbrug, da silikonematerialet er fleksibelt, behageligt såvel som modstandsdygtigt.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Cover med keyboard til iPad 9.7"

Dette iPad bluetooth keyboard passer til iPad fra årgang 2017/2018 med dansk tastatur. Det er udført i et pænt kvalitetsmaterialer. Keyboardet er en del af et sammenklappeligt etui. I etuiet kan du have både din iPad og selve keyboardet.

Det er muligt at tilgå andre funktioner på din iPad mens den er i etuiet. Coverets udvendige mål er på 18 cm x 24,5 cm x 1,9 cm. Tænd tastaturet ved at trykke på FN og tasten med et signal tegn. Magneter i coveret og keyboardet sørger for at holde din iPad fast i etuiet i en fastlåst position. Det er nemt at flytte coveret frem og tilbage indtil man finder den ønskede position. Tastaturet tændes automatisk selv når du placerer coveret med iPad´en i, oven på tastaturets magneter. Desuden slår coveret tastaturet automatisk fra når iPad’en fjernes. Etui og tastatur er lavet af sort læder, stærk plastik og magnetisk aluminium. Der er dansk tastatur som du kender det fra et almindeligt keyboard. Du også genvejstaster i dette Xceed keyboard finder. Keyboardet har op til 100 arbejdstimer i brug og op til 90 dage på standby på en enkelt opladning. Etui m. tastatur, Micro-USB opladningskabel og vejledning medfølger.

Bumper cover til iPad 9.7"

Et bumper cover beskytter din iPad mod slag og skrammer, hvis du skulle være uheldig at tabe den. Bumper coveret er produceret i hård plastik. Gennemsigtig plastik på forsiden. Der er desuden hul på forsiden til kamera. Er produceret i en sort farve. Forsiden kan foldes, så din iPad kan stå vandret på et bord. Din iPad er nem at sætte ned i coverets beslag. Kan lukkes med en magnetisk flap.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Spider cover til iPad 9.7"

Med dette spider cover til iPad Air 2 er sikret mod slag og skrammer, hvis du skulle være uheldig. Coveret er produceret i hård silikone og med en aftagelig 360 graders fod der kan roteres. Med den kan du let placere din iPad i den ønskede vinkel. Forsiden har gennemsigtig plastik, så du kan tilgå din iPad. Der har desuden lavet hul til kamera og home-knappen. Kommer i flot sort og armygrønt design.

iPad taske

Praktisk taske iPad taske med skulderrem. Kan nemt justeres i længden. Betjen din iPad direkte på fronten af klar plast. Du indsætter din iPad ved at åbne beslaget i toppen. Det klikkes sammen igen for at lukke. En perfekt løsning til udendørsaktiviteter som orienteringsløb eller geoQuestor. Anbefales også hvis du arbejder udendørs, da tasken er vandtæt.

Har din virksomhed brug for at leje IT udstyr i en kortere eller længere periode, så lad os hjælpe jer. Vi udlejer næsten alle former for IT produkter, og det vi ikke har på lager, det skaffer vi som regel hjem på meget kort tid. Vi udlejer udstyr helt ned til 1 dag, en du er også velkommen til at leje det i 1 år hvis du har behov for det.

Vi er specialister i udlejning til af IT udstyr til messer, festivaller, kundearrangementer, præsentationer, seminarer, undervisning og meget mere.