Tlf: +45 71998904

IT-udstyr til events eller konferencer

Vi har stor erfaring med at udleje IT-udstyr til events eller konferencer. Nordic IT rental har en masse forskelligt udstyr på lager, som vi kan udleje fra 7 dage eller længere. Vi har hurtig dag-til-dag levering og til nogle af landets bedste priser.

Fordele ved at leje

Det smarte ved at leje sit udstyr til events eller konferencer, er, at I ikke skal ud at investere i nyt dyrt IT-udstyr. Ved at leje, får I en fleksibel og billig løsning, hvor vi også tilbyder support, installation af programmer og hjælper jer hele vejen, hvis behovet skulle opstå. Hvis I kender jeres behov på forhånd, vil vi bedre kunne hjælpe jer med at finde det udstyr I skal bruge.

Hos os kan I leje bærbare PC’ere, stationære computere, iPads eller tablets, projektorer med lærred, fladskærme og meget mere. Vi kan helt sikkert finde det produkt I lige står og mangler.

Vi kan også hjælpe med levering og afhentning af IT-udstyret. Da vi ofte udlejer flere fladskærme, er det en nem og praktisk løsning med levering. Her kan vi også hjælpe med opsætning og konfiguration, så I kan koncentrere ejr om jeres arbejde.

Husk det rette tilbehør

Man skal ikke undervurdere vigtigheden i at have det basale udstyr på plads. På den måde, kan man med succes afholde en god konference. Skal der f.eks. afholdes taler, vil det rette lydudstyr kunne skabe en god oplevelse, så ingen misser hvad der bliver sagt. Eller skal gæster registreres eller tilmeldes, vil man kunne leje iPads med tilhørende gulvstandere, som vil kunne stå klar ved indgangen. Dette vil ikke kun give en tjekket proces, men vil også give et godt indtryk til de besøgende.

Det er ikke praktisk at stå midt i et event og så pludselig mangle noget vigtigt IT-udstyr. Tag os gerne med på råd, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.


Tilbage til oversigt