Tlf: +45 71998904

Lav din præsentation med Prezi.

Skal du præsentere en PowerPoint præsentation eller en anden form for præsentation, så bør du kigge nærmere på Præsentationsværktøjet Prezi.

Prezi har rigtig mange imponerende features. Det er blandt andet muligt nemt og enkelt at konvertere din PowerPoint til Prezi så du nemt kan præsentere dit layout for dine modtagere.

Uanset om du ønsker at vise dine præsentationer, videoer eller billeder på en storskærm eller via en projektor, så kan Prezi hjælpe dig med at lave en dynamisk og sjov præsentation.

En virkelig lækker feature er “Prezi Live” hvor du har mulighed for at afvikle din præsentation fra din PC eller iPad og via et link du har sendt til modtagerne så kan de følge med i din præsentation uanset om i sidder i samme rum eller de befinder sig på den anden side af jorden. Du kan altså præsentere et slideshow hvor du kan bestemme hvilken slide modtageren skal se og du kan nemt slide frem og tilbage i din præsentation.

Præsentationen er låst så du bestemmer hvilken slide din modtager skal se. Til forskel fra PowerPoint har du den fulde styring over præsentationen.

Brug din iPhone som “clikker”

Hvis du er vant til at lave præsentationer vil du sikkert have stiftet bekendtskab med en “clikker” som er en lille remote der kan styre hvornår du skifter slide. Med Prezi kan du via Bluetooth koble din iPhone til din computer og anvende iPhonen som Clikker.

Når du slider med clikkeren så skifter præsentationen slide uanset om modtageren sidder i samme rum som dig eller præsentationen sker på den anden side af jorden.

Det eneste det kræver er at du installeret et lille program på din iPhone som kan styre clikkeren.

Lav din egne præsentationer med Prezi

Prezi er det ideelle værktøj til dig, der ønsker at lave en professionel og imponerende præsentation. Med Prezi kan du skabe en dynamisk og engagerende præsentation, der skiller sig ud fra traditionelle PowerPoint-præsentationer. Du kan nemt tilføje billeder, videoer, tekst og animationer til din præsentation og skabe en sammenhængende fortælling, der holder dine modtagere interesserede.

En anden fordel ved at bruge Prezi er, at du kan tilpasse din præsentation til dit publikum. Du kan nemt tilføje og fjerne elementer, ændre farver og skrifttyper og justere layoutet, så det passer til din målgruppe. Prezi tilbyder også et stort udvalg af skabeloner og temaer, der kan hjælpe dig med at komme i gang med din præsentation på ingen tid. Med Prezi kan du sikre, at din præsentation bliver præcis, som du ønsker det, og at den imponerer dine modtagere fra start til slut. Du kan nemt og sjovt lave præsentationer og videoer via de inbyggede templates der ligger i Prezi. Du kan på få minutter importere dine PowerPoint præsentationer og gøre din opgave mere interaktiv. Prezi er et godt værktøj til at fastholde din modtager. Glem alt om at præsenere på en tavle og præsenter i stedet dine opgaver på en iPad eller en skærm. Du kan læse mere om mulighederne med Prezi på Prezi.com.

Vi tilbyder hjælpe med det tekniske omkring brugen af Prezi og tilbyder udlejning af den hardware der skal bruges til at afvikle dine præsentationer. Skal du f.eks afvikle en præsentation på en konference kan det være en god ide at give deltagerne en iPad hvor de kan følge din præsentation i stedet for at afvikle fra en skærm som kan være svær at se på afstand. Kontakt os og hør mere om mulighederne for at præsentere med Prezi.


Tilbage til oversigt