Tlf: +45 71998904

Har du været udsat for tyveri, brand eller et uheld?

Det er aldrig sjovt at miste alt sit IT udstyr. Nordic IT Rental kan hjælpe dig

Man kan på et øjeblik miste ting som TV, iPad og PC/computere, fyldt med personlige oplysninger, som man gennem tiden har betalt store beløb for. Men på trods af det, skal dagligdagen køre videre og det er i sådan en situation, at Nordic IT Rental kan hjælpe.

I en artikel fra Randers Amtsavis, skriver de netop, at tyveri af IT udstyr desværre bliver mere og mere almindeligt for en lang række private og danske virksomheder. Det er “desværre” en god forretning for kriminelle, at stjæle IT-udstyr. Det kan hurtigt sælges videre på det sorte marked eller fragtes til udlandet. Computerne formateres, så de bliver umulige at spore, og er de først røget ud over landets grænser, har man små chancer for at se sit IT-udstyr igen.

Lej dit IT-udstyr og få det leveret hurtigt

Så hvis du står og har akut brug for IT udstyr, har vi hos Nordic IT Rental det meste på lager og kan levere det til jer, for en billig lejepris. Lej dit IT-udstyr her. Vi har stationære computere, PC’ere, tastatur/mus, skærme og iPads. Så kan du hurtigt komme videre med brugen af IT udstyr, som vi er blevet så afhængige af i vores arbejde. Vi vejleder gerne, så du finder den rette løsning. Vi kan også stå for installation og opsætning.

Hvis uheldet er ude

Der kan være flere grunde til at leje IT-udstyr, som ikke skyldes tyveri. Måske er din computer brudt sammen, skærmen er væltet ned, eller der har været vandskade eller brand. Uanset grunden, kan Nordic IT Rental hurtigt skaffe det udstyr du mangler. Som man siger: “du må aldrig gå ned på udstyr”. 

 

Ring til os på tlf. 71998904 i dag. Så finder vi med glæde en fleksibel og billig løsning, der passer i dit behov.


Tilbage til oversigt