Tlf: +45 71998904

Lej en printer nemt og billigt

Står du og skal leje en printer i en kortere periode, kan vi hjælpe med en nem og billig udlejning. Det kan være i forbindelse med et hjemmekontor, midlertidig arbejdsplads eller en konference.

Vi har et godt udvalg af printere til udlejning

Hos Nordic IT Rental har vi et godt udvalg af almindelige printere og multifunktionsprintere, som er billige at leje for en kortere periode og lette at installere. Slip for at skulle løbe på biblioteket for at printe. Vores udvalg af printer kan alle tilsluttes via det medfølgende USB kabel eller kan tilsluttes via wifi/trådløst netværk. Så kan der let udskrives fra en smartphone, en bærbar computer eller tablet.

Vi har gode og funktionsdygtige printere på lager fra de anerkendte mærker HPEPSON og Brother, som vil kunne klare de mest gængse printopgaver. Både farve og sort/hvid. Hver printer leveres inkl. et antal print som varierer fra model til model. Kontakt os endelig hvis du ønsker flere oplysninger.

Gode grunde til at leje en printer

Det kan være mange grunde til, at leje en printer kan være nødvendig. Måske skal nogle dokumenter udskrives og underskrives rent fysisk, det kan være sangtekster til en festlig begivenhed, eller du ønsker billeder af børnene fra familiefesten udskrevet og hængt op på væggen. Hvad end dit formål er, skal vi nok kunne hjælpe dig med en udlejning af printer som kan klare opgaven,

Når du lejer en printer igennem Nordic IT Rental, så vil du kunne få en multifunktionsprinter hjem, som vil kunne klare alt fra A3/A4 print, scanning af dokumenter/billeder, kopiering og maile. Så lej en printer der vil kunne løfte et væld af opgaver på det lille hjemmekontor eller i virksomheden. Vi hjælper gerne med opsætning, konfiguration og kan levere dag til dag på sjælland. Kontakt os i dag hvis du ønsker hjælp til valg af printer eller booking.


Tilbage til oversigt