Tlf: +45 71998904

Lej en Short Throw projektor

BILLEDE AF EN SHORT THROW PROJEKTOR

Er pladsen trang og ønsker du et kæmpe billede, så lej en Short Throw projektor short fra Vivitek. Det vil være den helt rette løsning til en stor visuel oplevelse. 

Fordele ved en Ultra Short Throw

En Ultra Short Throw projektor har en op til 150 tommer skærmstørrelse. Den kan i princippet placeres meget tæt op af væggen eller lærredet. På den måde kan du let skabe store visuelle oplevelser, uden at skulle montere en projektor i loftet eller have den stående og blæse varm luft ud i nærheden af hvor I opholder jer. 

Den leverer et strålende billede på op til 100”. Så der er massere af skærm at nyde godt af, når I skal forkæles med film eller visuelle præsentationer. Der i alt 8760 timer på et år, så man skal mere eller mindre have den kørende i døgndrift, hvis man vil tage livet af projektorens 20.000 timers lange levetid. 

Brug den til Undervisning, kunst eller film

Der er mange muligheder med en closeup projektor. Du kan skabe fantastiske visuelle oplevelser. Projekter alt fra undervisningsmaterialer i skolen, afhold præsentationer uden at du skal skygge for billedet eller smæk en fed film på, som om du selv var i biografen. Den kan også bruges til at vise store spotslige begivenheder. OL, VM/EM i fodbold eller håndboldlandsholdet.

Hvis du underviser, hvor størstedelen af indlæringen foregår via digitale platforme, så lej en Short Throw projektor og få involveret eleverne. Få dem engageret på en sjov og nytænkende måde, hvor de kan smide deres arbejde op på projektoren. Her vil eleverne kunne præsentere for deres klassekammerater og lærere via Ultra Short Throw. Billeder og videoer vil let kunne inddrages, da alle unge nu til dags ejer en smartphone.   

Du kan med fordel leje et lærred igenem os, som vil fuldende den visuelle oplevelse med en short throw projektor. Du kan se vores lærreder her.

Kontakt os hvis du ønsker mere information eller vil booke en short-throw projektor.


Tilbage til oversigt