Tlf: +45 71998904

Meget mere indhold til VR med Steam

Du kan nu bruge spilletjenesten Steam til at finde spil og underholdning til dine VR Briller

Steam er en af de største platforme for computerspil, og de har også gjort et stort indtog på VR-fronten. Med SteamVR får du adgang til en lang række af spil og applikationer, der er skabt til at blive brugt i virtual reality. Det betyder, at du som bruger af VR-briller kan få endnu mere ud af din oplevelse, og at udlejning af virtual reality briller bliver endnu mere attraktivt for virksomheder. Du er altså ikke længere afhængig af det indhold som producenterne ligger ud på deres platform, uanset om det er Oculus eller HTC.

Steam giver dig blandt andet adgang til spil og applikationer som The Lab, som er en samling af VR-oplevelser, der er skabt af Valve – firmaet bag Steam. Her kan du blandt andet opleve en virtuel robotvagt, der viser dig rundt i laboratoriet, eller prøve kræfter med en virtuel bue og pil i en spændende arkadeoplevelse. Derudover er der også spil som Job Simulator, der giver dig mulighed for at udforske en virtuel arbejdsplads, eller Tilt Brush, der er en applikation, hvor du kan male i 3D med dit VR-headset. Alt i alt er der masser af muligheder for at finde god underholdning både på Steam men også på Oculus egen platform.

Hvilke VR briller skal du vælge?

Vi udlejer både de lidt ældre Oculus modeller og HTC Vive samt den mest populære Oculus Quest 2 (Meta) Fordelen med Quest 2 VR brillen i modsætning til Oculus rift er at Quest 2 både kan anvendes som en trådløs brille der ikke er koblet til en power PC og hvis man ønsker at anvende underholdning der kræver mere så kan man tilslutte brillen til en power pc. Det er lidt forskelligt hvilket software (spil og underholdning) der fungere de forskellige briller, men generelt hvis du skal afholde arrangementer og events så er opsætningen nemmer med Oculus Quest 2.

En teknologi i konstant udvikling

Virtual Reality (VR) teknologien er i konstant udvikling og populariteten af VR udstyr er stigende. VR kan anvendes til mange forskellige formål, både inden for underholdning og erhverv. Der er mulighed for at opleve en helt ny verden og interagere med den på en måde, som ikke har været muligt tidligere.

Lej dit VR udstyr

Hos os kan du leje VR briller og tilhørende udstyr til en lang række forskellige formål. Du kan leje udstyret i få dage eller i en længere periode. Vi tilbyder alt fra gaming VR-oplevelser til brug af VR i erhvervsmæssige sammenhænge. Med vores VR briller, kan du opleve en helt ny dimension af interaktion med computerspil, undervisningsmateriale og forskelligartet indhold. Med vores VR udstyr kan du udvide dine muligheder og tage dine projekter og idéer til nye højder. Vi tilbyder både udlejning af VR-briller til enkeltpersoner og større virksomheder. Med vores fleksible løsninger kan du vælge den løsning, der passer bedst til dit behov og budget. Vi står altid klar til at rådgive og yde support, så du kan få mest muligt ud af dit VR-udstyr. Du kan også bruge VR i forbindelse med esport. Der findes flere populære spil som nu kan afvikles vi VR briller.

Uanset om du ønsker at udvikle undervisningsmateriale, træne dine medarbejdere eller give dine kunder en helt unik oplevelse, så kan vores VR-udstyr være den ideelle løsning for dig. Med VR-teknologien kan du skabe en imponerende og realistisk verden, der næsten ikke kan skelnes fra virkeligheden.

Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste løsning til dig og din virksomhed.


Tilbage til oversigt