Tlf: +45 71998904

Skab den perfekte mandeaften

Skal dig og vennerne holde den perfekte mandeaften, men mangler det gear der tager den fra god til sublim, så kan vi hjælpe med at sætte prikken over i’et. Skab den perfekte mandeaften med det rette IT-udstyr.

Det kan være til en polterabend, en rund fødselsdag eller før en våd aften i byen. Uanset hvad, hjælper vi med at skabe den perfekte mandeaften. Vi har et kæmpe udvalg af alverdens digitale produkter. Kæmpe fladskærme, projektorer med lærred, Playstations med spil, virtual reality, lydudstyr og iPads. Så kun fantasien sætter grænser, når du og vennerne skal slå jer løs med digital underholdning i særklasse.

Lej Virtual Reality udstyr til den perfekte mandeaften

Hvorfor ikke gå på opdagelse i virtual reality og få en oplevelse, der udfordrer jeres sanser og skab minder i sent vil glemme. Der er mange der endnu ikke har haft fornøjelsen af denne innovative form for underholdning. Hvorfor ikke lave om på det nu? Vi hjælper jer selvfølgelig hele vejen og finder den løsning der passer jer bedst. Så kontakt os endelig på tlf. 71998904.

Vi har hos Nordic IT Rental flere forskellige løsninger, som du kan leje til at skabe den komplette VR oplevelse. Det kunne f.eks. være et spil, en tur i Afrika eller en kunstudstilling. Med virtual reality er I garanteret en sanselig oplevelse, som bliver sjov, udfordrende og måske også en smule skræmmende. Et populært valg er Oculus Quest 2. Det kan både kan fungere som en standalone brille og samtidig er det muligt at tilslutte den til en PC via et kabel.

Hvis du er blevet nysgerrig på hvordan Virtual Reality fungerer, så tag et kig på Google Earth VR

Vi hjælper meget gerne med at lægge det rette indhold ind i brillerne og kan tilbyde support før, under og efter du lejer dit VR-udstyr.

Vigtige fodboldkampe i selskab med vennerne

Findes der en bedre lejlighed til at samle vennerne, end til et brag af en fodboldkamp? Lad jer ikke begrænse af IT-udstyr af tvivlsom kvalitet og imponer dine gæster med et setup der sparker røv. Vi kan levere fladskærme, projektorer, lærred, Apple TV og lyd. Det eneste du skal sørge for, er adgang til kampen og så vil du med lethed kunne kaste kampen op på skærmen via stream med et Apple TV, som du også kan leje igennem os. Nemmere bliver det ikke og du bliver uden tvivl bombarderet med utallige klap på skulderen og en omgang eller tre på den lokale i byen. Den perfekte mandeaften kan vi hjælpe med at sikre.

Vær DJ for en aften

Det eneste du behøver er en smartphone, en Spotify konto, og ja, selvfølgelig noget super fedt lydudstyr du lejer igennem os! Så er der garanteret wow effekt, dans og fællessang natten lang. Naboerne bliver næppe begejstret, men som man siger: skal der være fest, så lad der være fest. Vi har et superfedt VX800BT 2.1 Aktiv højttalersæt på lager, som er nemt at opsætte og let at transportere, så det er blot at streame trådløst fra din smartphone, og lad dine venner konkurrere om at finde de bedste numre, der skal sætte gang i festen. 

Skab den perfekte mandeaften ved at leje IT-udstyr hos Nordic IT Rental. Ring til os i dag.


Tilbage til oversigt