Tlf: +45 71998904

Skab værdi og opmærksomhed med VR

Virtual Reality kan være med til at skabe værdi og øget interesse for dit event.

Hvorfor skal du kigge nærmere på Virtual Reality?

Med virtual reality udstyr, kan du komme ind i en anden verden, som føles meget virkelig. Vi kan altså flytte mennesker fra den virkelige verden til et sted eller en situation, vi ønsker. Det kunne fx. være SOSU- elever, der besøger en borger på et lukket psykiatrisk bosted,  som ellers ikke er muligt at besøge. Synet og hørelsen snydes til at tro, at du er et helt andet sted, selvom hjernen godt er klar over, at du ikke er der. Så VR er en måde at inddrage flere sanser og hele kroppen i undervisningen.

Hvad kan virtual reality bruges til i praksis?

• Til undervisnings for SOSU-elever, der besøger en borger på et lukket psykiatrisk bosted, som ellers ikke er muligt at besøge.   

• Det kan også være træning af ansatte der skal kunne håndtere kritiske situationer (krig, ulykker etc.)   

• Terapitræning for folk der lider af angst. Her kan det bruges til at træne personer til at begå sig i offentligheden, kører bus, handle ind etc.

• Med VR kan der altså skabes en virtuel virkelig som ligger meget tæt op af virkeligheden.

• Virtual Reality bliver mange steder brugt som træningsredskab. Fx for piloter, læger, vindmøllereparatører, mekanikere, service personale og meget mere.  

• Til underholdning og træning hvor det bliver nemmer at indlærer hos børn og unge ved at tage det underholdende element ind i læringen. 

• Til fremvisning og visualisering af kunst. Her kan du virkelig give brugeren en oplevelse hvor både billede og lyd kan anvendes til at påvirke sanserne. 

Hvad findes der af teknologier?

Hos Nordic IT Rental har vi flere forskellige løsninger til udlejning af VR-udstyr, men den mest populære er Oculus Quest 2 som både kan fungere som en standalone brille og samtidig er det muligt at tilslutte den til en PC via et kabel. 

Om du skal vælge den ene eller den anden løsning afhænger meget af hvad du skal bruge VR-udstyret til. Ud over Oculus findes der andre leverandører af VR-udstyr som ex. HTC. 

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 71998904 hvis du har spørgsmål til hvilket VR-udstyr du skal vælge til dit arrangement. Vi hjælper meget gerne med at ligge indhold ind i brillerne og kan ydes support før, under og efter du lejer dit VR-udstyr.

Hvad får du med når du lejer VR-udstyr?

Når du lejer VR-udstyr kan vi tilbyde dig rådgivning i hvad der vil passe bedst til dit event.  Vi kan rådgive dig indenfor hvilket udstyr du skal vælge med udgangspunkt i hvad jeres event skal indeholde og hvad i forventer at få ud af det.  En del VR-arrangementer kræver at der er personale til at hjælpe brugerne med at få udstyret af og på og få sat det korrekt i gang. Vi kan tilbyde udlejning af personale der kan være med til at fuldende oplevelsen for jeres brugere. Hvis i selv har personale til rådighed, kan vi tilbyde oplæring og instruktion, så jeres eget personale kan gennemfører VR eventet bedst muligt.  
Ring og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde indenfor VR oplevelser.  
Ring nu på tlf. 71998904  


Tilbage til oversigt