Tlf: +45 71998904

Smilfonden afholdte TEENcamp-weekend

Smilfonden afholdte et brag af en TEENcamp her i oktober 2022, hvor de deltagerne fik en på opleveren. Her kunne de 19 unge deltagere glemme deres alvorlige sygdomme og i stedet hengive sig til fællesskabet over dyste i sjove spil. Allerede fra dag et udviklede de deltagerne sociale relationer over en FIFA kamp. For første gang var flere af afsted alene uden fra hospitalet, og uden deres forældre. Det gav dem en tro på at de kunne mere end de lige troede. 

Vi havde i den forbindelse tilbudt Smilfonden racingsimulatorer, hvor de unge kunne lege racerkører med rat og pedaler. Desuden havde vi sat store fladskærme op og Playstations, så de kunne dyste i Fifa. Og det var et hit! Der blev dystet intenst og var en fed oplevelse for dem der deltog i strabadserne. Alle deltagerne var fulde af smil, god stemning og godt humør.

Hvem er Smilfonden?

Smilfonden er en velgørende forening, der arbejde for at lette livet for børn med kroniske sygdomme og deres pårørende. Dette gør de bl.a. med aktiviteter som TEENcamp og Sommercamp. Deres tre kerneværdier er: Omsorg, overskud og fællesskaber.

Læs deres artikel om TEENcamp på deres hjemmeside her.

Vi udlejer gamingudstyr til forskellige begivenheder

Nordic IT Rental er meget glade for at kunne levere gamingudstyr til begivenheder som denne. Skal vi også hjælpe jer, så kontakt os i dag. Vi kan også hjælpe med installation, opsætning og levering, så I kan fokusere på jeres arrangement. 


Tilbage til oversigt