Tlf: +45 71998904

VM i fodbold

En af de helt store sportslige begivenheder løber at stablen i starten af November 2022. Nærmere bestemt den 20. november, hvor VM i fodbold bliver skudt i gang. 12.8.2022

Her møder værtsnationen Qatar det sydamerikanske land Ecuador i en spændende åbningskamp. Pga af de tidlige tidspunkter for afholdelse af kampene, vil mange nok befinde sig på kontoret. Men frygt ej! Vi kan udleje IT-udstyr til jer, så I kan se kampene i bedste stil.

Lej fladskærme eller projektorer og se VM i fodbold med stil

Her i Danmark er der intet som kan samle nationen som en sportslig begivenhed, hvor danske sportsudøvere kæmper for sejren. Hos Nordic IT Rental har et stort udvalg af fladskærme, som I let vil kunne leje til en billig pris og modtage med hurtig levering. Der er mulighed for at lave en video-wall, hvor 4 skærme blive opstillet i et kæmpe 130″ billede. Vi har skærme fra 50”-130” som vil kunne skabe den perfekte scene til fodboldkampene. Vi har endda også projektorer og et 200×200 cm lærred, som vil være perfekt at se VM på.

VM i fodbold billede

Så få lejet IT-udstyr hos os og vis kampene til glæde for mange af jeres kolleger. I er på den måde garanteret en god stemning på kontoret, hvor landsholdstrøjerne vil blive luftet og dannebrog vil pryde overalt.

Hvis lyden skal være helt i top, så fuldend oplevelsen med et VX800BT 2.1 Aktiv højttalersæt. Bed til at I ikke bliver forstyrret undervejs, da dette højtalersystem vil give massere af decibel. Apple TV kan også lejes, så I let vil kunne streame kampene til de lejede skærme. Vi har en masse muligheder, der vil hjælpe med at skabe de helt rigtige rammer, når VM i fodbold og andre vigtige sportsbegivenheder rammer vores land.

Så hvis I er interesseret i at skabe en fed oplevelse med VM og høre mere om hvad I kan leje hos os, så kontakt os på telefon 71998904.


Tilbage til oversigt